ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  1- 7/7

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Πρωταγωνιστεί η έκλειψη Ηλίου.

ΚΡΙΟΣ. Στο επίκεντρο η οικογένεια και ότι έχει σχέση με τις ηθικές αξίες και παραδόσεις. Η έκλειψη αυτή σηματοδοτεί την έναρξη των προβληματισμών ανάμεσα σε εσάς και στα μέλη τις οικογένειας. Το παρελθόν σας ενοχλεί,  θέλετε να αλλάξετε και να διαφοροποιηθείτε. Κάθε αλλαγή είναι δύσκολη αλλά σας προτρέπει για μια καινούργια αρχή. Αισθάνεστε  βέβαια ότι για να φτάσετε στους στόχους σας έχετε πολύ δρόμο ακόμα, όμως αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε. Προσοχή σε ότι αφορά ακίνητα. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου θα έχετε την χαρά να νιώσετε την θαλπωρή του σπιτιού κάνοντας και σεις τις δικές σας παρεμβάσεις. Αγωνίζεστε και πετυχαίνετε δημιουργικούς στόχους. Έντονος ερωτισμός.

ΤΑΥΡΟΣ.  Θετική αυτή η έκλειψη για εσάς τους Ταύρους. Δεν μπορείτε να συμβαδίζετε πλέον με κάποια πρόσωπα από το καθημερινό σας περιβάλλον, έχετε αλλάξει και δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Ανοίξτε τις πόρτες σε καινούργιους ανθρώπους. Σίγουρα οι απώλειες θα σας ενοχλήσουν αλλά θα είναι για το καλό σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου θα έχουν ευχάριστες κοντινές διαδρομές και επικοινωνίες. Όμως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αποφύγετε τις προστριβές με άτομα της οικογένειας ή από την άλλη μπορεί να έχετε θέματα με ακίνητα που πρέπει να διεκπεραιωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Στο επίκεντρο αυτής της έκλειψης είναι τα οικονομικά σας, το πιθανότερο είναι να αποκαλυφθούν κάποιες διαρροές με την έννοια ίσως εξόδων που δεν είχατε στο πρόγραμμα. Όμως είναι και θέματα ηθικής τάξεως που σας απασχολούν ή ακόμα και άτομα που θεωρούσατε συναισθηματικά δεδομένα να σας ξαφνιάσουν. Πιθανό να σας απασχολήσουν και οικονομικά τρίτων. Για εσάς που γεννηθήκατε στις πρώτες μοίρες του ζωδίου έχετε την Αφροδίτη που μπαίνει στον τομέα των οικονομικών και αυτό δείχνει ότι θα έχετε έσοδα, με αντίκτυπο την θετική ψυχολογική σας διάθεση. Αποφύγετε προστριβές με το καθημερινό σας περιβάλλον. Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Η έκλειψη γίνετε στο ζώδιο σας, αυτό δείχνει ότι αισθάνεστε μια δυσκολία να εκφράσετε την προσωπικότητά σας. Πιθανόν άνθρωποι πολύ σημαντικοί για εσάς να σας έχουν ανάγκη. Θα αναγκαστείτε να κάνετε αυτογνωσία για να δείτε αν οι επιλογές σας μέχρι τώρα ήταν σωστές. Μην χάνετε το θάρρος σας και τον αυθορμητισμό σας γιατί αυτά τα έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε από δω και πέρα. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχουν την συμπάθεια και την εύνοια των ανθρώπων. Φροντίζετε τον εαυτό σας και γίνεστε πιο όμορφοι. Ο Άρης στο χώρο των οικονομικών σας κάνει να αγωνίζεστε για τα κεκτημένα σας, όμως πρέπει να προσέχετε και τα έξοδα για να υπάρξει μια ισορροπία.

ΛΕΩΝ.  Αναδύονται φοβίες που από καιρό θέλετε να κρύψετε, ίσως αναρωτιέστε αν έχετε πράξει ηθικά, κατά βάθος φοβάστε την τιμωρία «νέμεση». Με αυτή την έκλειψη έχετε την υπόνοια ότι πολλά γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Είστε ένα άτομο που θέλει να φαίνετε και να επαινείται για τις πράξεις του, με αυτό το γνώμονα λοιπόν πρέπει να κινηθείτε. Η πνευματικότητα θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που έχετε στην καθημερινότητα. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα βρουν ανταπόκριση από ένα κρυφό έρωτα. Επίσης ο Άρης μπαίνει στο δικό σας ζώδιο και σας κάνει πιο μαχητικούς για ότι θέλετε να καταφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Η έκλειψη δεν είναι αρνητική για εσάς, πρέπει να δείτε αν μπορείτε συμπλεύσετε με ανθρώπους ή καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν και αποχωρίστε. Μπορεί να απομυθοποιήσετε ομάδες, συλλόγους κτλ ή ακόμα μπορεί να απομυθοποιήσετε ιδέες. Είναι καλό να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα ώστε να προχωρήσετε μπροστά. Εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου θα δείτε την εύνοια από τις παρέες που θα σας εμπνεύσουν και θα αναπτερώσουν τις ελπίδες σας. Όμως την ίδια στιγμή θα έχετε κρυφούς ανταγωνιστές που θα προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ.  Η έκλειψη είναι αρνητική για εσάς γιατί ίσως μια υποβάθμιση της κοινωνική σας θέσης είναι κάτι που μπορεί να δείτε σε βάθος χρόνου. Άνθρωποι που είναι σημαντικοί για να πετύχετε τους στόχους σας ίσως να εκλείψουν. Με γνώμονα την ηθική προχωρήστε κάνοντας πράξη τις φιλοδοξίες σας. Πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην οικογένεια που έχει πολλές απαιτήσεις και στην καριέρα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου αρχίζετε και βλέπετε ότι οι σχέσεις σας στο χώρο εργασίας και καριέρας αρχίζουν και πετυχαίνουν. Αυτό επίσης που σας βοηθά είναι ότι κινήστε μαχητικά σε μεγάλους κύκλους ανθρώπων. Προσοχή όμως στις εντάσεις σε συλλογικούς χώρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Αλλάζει ο τρόπος που φιλοσοφείτε τα πράγματα, ως συνήθως αρνείστε να αποχωριστείτε ιδέες και καταστάσεις, όμως η έκλειψη σας δίνει την δυνατότητα να αφήσετε παλιές φιλοσοφίες και να πορευτείτε με αυτά που μπορείτε να εφαρμόσετε. Δεν είναι δύσκολη η έκλειψη για εσάς γιατί δεν θα αλλάξουν ή δεν θα σας λείψουν σημαντικά πρακτικά πράγματα στην ζωή σας. Το σημαντικό που θα αλλάξει σε βάθος χρόνου είναι ο τρόπος σκέψης. Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαήμερου βλέπετε ότι βρίσκετε λόγους για να είστε αισιόδοξοι, ίσως γιατί οργανώνετε αποδράσεις για διακοπές ή βλέπετε ότι σας ενώνουν πολλά κοινά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Αγωνίζεστε για επαγγελματικά θέματα πιο έντονα αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Η έκλειψη αφορά οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους. Ίσως μία επένδυση που έχετε κάνει να μην αποφέρει ότι φανταζόσασταν. Προσοχή σε απώλεια κεφαλαίων. Επίσης κληρονομικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν. Εάν λειτουργείτε με εντάσεις και έχετε πάθη, καλό θα ήταν να αρχίσετε να ηρεμείτε γιατί αυτό θα σας κουράσει. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου θα έχετε την δυνατότητα να εισπράξετε χρήματα από κάπου που θεωρούσατε ότι ήταν χαμένα. Μάχεστε για τις ιδέες σας και ανακαλύπτετε νέες φιλοσοφίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Η έκλειψη γίνετε απέναντι από το ζώδιο σας και είστε άμεσα εμπλεκόμενοι. Η σκληρότητα που αντιμετωπίζετε τους άλλους έχει σαν αντίκτυπο να χάσετε κάποια άτομα που συνεργάζεστε ή να βρεθείτε αντιμέτωποι με τον σύντροφο σας. Προσπαθήστε να μπαίνετε στα «παπούτσια του άλλου», η ψυχρότητα και η απολυτότητα μπορεί να σας φέρνει αντιμέτωπους με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου θα δείτε τελικά ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να σας πλησιάσουν και να συμβαδίσουν μαζί σας. Συναισθηματική συμφιλίωση. Επίσης την ίδια περίοδο θα πρέπει να προσέχετε βίαιες αντιδράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Στο επίκεντρο βρίσκετε η καθημερινότητα και ο εργασιακό σας χώρος. Η μισθωτή εργασία σας απογοητεύει και πολύ πιθανόν να είναι και η αιτία που την έχετε απαξιώσει. Προσοχή στα θέματα υγείας που έχουν άμεση σχέση με την ψυχολογική σας διάθεση. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και να παίρνετε τις απαραίτητες βιταμίνες από την διατροφή σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μοίρες του ζωδίου θα έχετε μια πιο όμορφη καθημερινότητα, ενώ σε θέματα συνεργασίας μπορεί να υπάρχουν προστριβές με συνεργάτες ή τον/την σύντροφο.

ΙΧΘΥΕΣ.  Κάποια από τα δημιουργικά σας σχέδια μπορεί να μην ευοδωθούν γιατί έχετε απέναντί σας μια ομάδα ανθρώπων που λειτουργούν κατασταλτικά στα δημιουργικά σας σχέδια. Θα σας απασχολήσουν τα παιδιά είτε με την τάση ανεξαρτητοποιήσεις που θα έχουν π.χ. θα θέλουν να φύγουν από το σπίτι ή με την ανευθυνότητα. Πολύ πιθανόν οι ερωτικοί σύντροφοι να μην μπορούν να καταλάβουν το «θολό» τρόπο που λειτουργείτε. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου θα έχουν έντονο το ερωτικό στοιχείο αυτή την εβδομάδα στην ζωή τους. Στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρχουν αντιπαλότητες.                                                                  

Σχετικά